fredag 1 maj 2009

lördag 2 maj
gick ut och handlade nya solglasögon till melker, då han hade tappat bort dom han hade. Gick och handlade efter det. När vi kom ut så hade han tappat bort dom igen.... =(
Efter att letat igenom butiken några gånger och var på väg att gå, så kom det en säkerhetsvakt med glasögonen till han. Så nu funderar vi på om man kan superlimma dom på han?
Elsa fick sina första glasögon idag med, med gummiband runt huvudet. Faktiskt så gillade hon det, här är solen redan ganska stark mitt på dagen, så det är nästan obehagligt att gå utan. Ikväll så ska vi på fest, så vi ska ha barnvakt för första gången. Melker ser fram imot att ha lördagssmys med Jossie, så det blir nog bra.

Fredag 1 maj
Vi åkte till ett köpcenter som ligger i närheten, och handlade lite. Dom hade ett lekland för barn, så det blev ett par timmar där med barnen. Yu Kids Island hette det, barnen tyckte det var riktigt bra. Det fanns bollhav, ett rum med ballonger, duplo rum, massa karruseller, kryptunnlar, gungor osv. Vi tog en lunch på McDonalds, känns som vi antingen äter nåt snabbmatsställe, riktig kina mat, eller svenskmat. Det är ena eller andra hållet på matlagningen.

Torsdag 30 april
Blev till att fixa till det med en annan frisör idag efter gårdagens förödelse, så nu är hon som hon var innan igen. Eller, faktiskt lite orange i hårbotten då dom försökte få hennes hår i samma färg som hårförlängningarna. Jaja, det var ju ett försök i alla fall.
Blev lite svensk taco paj med kina öl på kvällen, riktigt fint....

Onsdag 29 april
Gjorde Elinor ett totalt misslyckande hos hårfrisören. Hade tänkt slinga håret och lägga i lite förlängningar, men efter 8 timmar så kom hon hem med orange blont lockigt långt hår. Snyggt? Nja.... =)
Frisören var nog färgblind tror elinor.

Måndagen , Tisdag 27-28 april.
Dessa dagar har vi ägnat till att tittat på hus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar