tisdag 26 maj 2009

vad det händer här?

Skriver åt andra hållet igen, struntar i att det inte blir rätt när ni läser det med den sista längst upp...
Har ni synpunkter, så hör av er...

Måndag 18 maj
Jag hade jobbbesök från den tekniska chefen i sverige, samt Asien chefen,, som var här för att gå igenom med vad vi ska göra här framöver. Möten och diskutioner....

Tisdag 19 maj
Fortsatta diskutioner, men denna dagen var det även en fotograf inplanerad.Efter att fått veta att jag inte längre skulle vara med på bilderna, så kunde jag andas ut och se dom andra fotas. Det tog ca 4timmar att lösa fotograferingen, så det var en välkommen paus.

Onsdag 20 Maj
Strategimöte hela dagen....

Torsdag 21 Maj
Började dagen med att "städa lite på skrivbordet" av allt som blir liggande när man har annat för sig, sedan blev det ett kundbesök. Efter det så blev det lite mer strategimöte med mina svenska kollegor. På kvällen så blev det ett besök på en tepanyaki restaurang. Dom har ett stekbord som man sitter runt, så lagar kocken maten när man tittar på. Riktigt mysigt faktiskt. Till det blev det några öl. Därefter sa vi hejdå, då dom hade ett tidigt flyg hem dagen efter.

Fredag 22 Maj
Jag tog en kortdag, så familjen åkte och hämtade lite kläder som elinor beställt, sedan var vi och kollade på lägenheter som vi funderar på. Hittade en som känns vettig, nu ska vi bara förhandla ett bra pris. På kvällen så gjorde vi mat hemma, Potatisgratäng med Fetaostinbakad fläskfile och sallad, och till etfterrätt gjorde vi fruktcoktail med vit choklad i ugnen. Riktigt fint blev det!

Lördag 23 Maj
var mest hemma och myste med barnen, efter den hektiska veckan.

Söndag 24 Maj
Var ute med några kompisar jag har träffat här som har en modellhobbyaffär. Dom skulle ut i en park och flyga radiostyrda flygplan i en park, så dom tyckte att vi skulle följa med. Det hade melker inte nåt imot, så det blev en dag i solen med flygplan och bilar. Mysigt, och rofyllt.

Måndag 25 Maj
7-4 matlåda, med lite take-out mat på kvällen från det lokala kines-haket. För 4 rätter och 3 portioner ris: 50RMB....

Tisdag 26 Maj
vi har besämt oss för lägenheten, så den blir det! nu väntar vi bara på att höresvärden ska bli klara så vi kan flytta! Vad skönt det ska bli!!!!
Äntligen ett område med massa utlänningar, och då menar jag inte kineser... =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar