lördag 12 september 2009

några veckor på ett bräde!







Så var vi där igen, vi har fastnat i en ny TV serie på kvällarna. Innan vi fick Melker och Elsa, så var vi fast i Friends. Nu är vi fast i Desperate HouseWife serien istället. Många kvällar nu där vi har sett "bara ett avsnitt till" och sedan insett att klockan är väldigt mycket för mycket... =)





Allt började med att Elinor sa att hon hört att dom var bra, och jag köpt då en komplett samling för 40RMB.... Så sedan dess är jag fast!









Melker har ju börjat på dagis här borta sedan vi kom tillbaka från Sverige, och han har anpassat sig väldigt bra! Han har tom börjat med lite engelska ord ibland! Pencil, paper, poo, pee osv. Han börjar även förstå Engelskan när Jossie pratar med han, så när hon ställer en fråga på engelska svarar han "rätt" svar tillbaka!








Elsa är super lycklig här borta varje gång det kommer ett flygplan och åker över här, vilket händer var 5:e minut ungefär... Hon pekar och skriker och grejer varje gång! ganska kul....








Vädret är numera bättre här igen, vi har nu ungefär 28 grader ute, som en högsommar dag hemma. Så här kommer det hålla sig nu nån månad till säger dom som har varit här ett tag. Det är skönt tycker vi så nu grillar vi ute och sitter på balkongen och äter när vi kan.








Vi har varit på Norsk grillfest med BARA Norrmän, vilket går väldigt bra att förstå då vi är tränade med Ebba och Jan-Erik innan! riktigt trevligt folk som jobbar på DNV allihopa....








Vi har även börjat på en tennis kurs ihop jag och Elinor, som vi har på Måndag kvällarna. Det är kul och går väl så där, men jag har ju inte dödat nån än så man ska ju inte klaga! Och sedan är badmintonen väldigt dåligt att ha spelat innan, då det bara är handled i det, och ingen alls i tennis.








Har även börjat fotografera allt jag kan nu, är riktigt biten nu... Det är kul att lära sig och få se lite vad det blir av det som man tänker ut! Har lagt ut lite bilder på facebook, så kolla där om ni vill det... =)


Här är en nytagen bild på Elsa!


Några på Melker på cykel också...





Ha det gott nu så länge, så ska jag gå till TV:n och ...... just det "DESPERATE HOUSEWIFES"!

a

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar