söndag 22 mars 2009

Fredag:
Idag slutade Peter tidigare och vi åkte iväg till ett varuhus och strosade omkring. Köpte en ny Sony Ericsson till Elinor så nu kan vi ringa till hennes kinesiska mobilnr. Blev en pizza på papa Joe's Pizza på kvällen, som det gärna blir när Melker får bestämma.

Lördagen:
Var en lugn hemmadag. Peter plockade ihop garderober som vi köpte på IKEA och det tog mest hela dagen. Man börjar ledsna på att sätta ihop Ikea grejer nu, men antar att det blir en sväng till i veckan då dom har lovat att hämta upp lite till av inredningen som vi inte vill ha. Elsa behöver en ny garderob, så vi slipper ha hennes kläder i våran garderob, samt komplettera upp lite till.
Träffade en Ayi på dagen, men det kändes inte rätt. Vi får leta vidare...

Det var världens åsk väder här på kvällen. När det åskar i en storstad, då kan man lungt säga att det åskar! När barnen somnat så kollade vi på förra veckans schlagerfestival final. Blev lite godis, glass och dricka... =) Känns som att sitta hemma nästan, fast man vet hur det ska sluta bara.


Söndag:
Peter tog cykeln och drog i väg till Tesco och handlade lite efter frukost. Han säger att det är som att vara kines nästan när han pedalar runt på gatorna. Inhandlede en borrmaskin, så nu kanske barnens sänglampor kan komma upp från golvet?
På eftermiddagen åkte vi ut till ett annat svenskt par som bor i Racket Club. Ligger ca 40 min bilväg från oss ungefär. Lite mer en "by" för västerlänningar, med club house,tennis banor, pooler, stora fristående hus osv. Trevligt par som vi säkert kommer umgås mycket med framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar