söndag 29 mars 2009

Skriver bloggen i annan ordning på dagarna, för att det ska bli i "rätt" ordning totalt sett =)


Söndag:
Peter gjorde Taco paj på grejer vi får tag på här, som blev bra faktiskt, sedan kollade han på F1. Han har även fått tag på biljett till loppet här, så nu är han riktigt lycklig! Så ser ni en blond kille med ett leende från öra till öra som är huvudet längre än alla andra på läktaren efter den långa rakan, så är det han!
När det var slut så skulle vi åka till Metro, men taxiföraren hittade inte dit, så vi hamnade på B&Q istället. jaja, samma sortiment men annat namn. Det gick bra det med. fick våran färg, så nu ska vi fixa till lite i lägenheten.
Sedan blev det hem och fika, elsa fick lite glass....


Lördag:
Väntade in IKEA leveransen, sen tog vi tunnelbanan till en Toy'sRus butik. Handlade lite leksaker till barnen och till Elsa framför allt, som fyller år nästa fredag. Butiken låg mitt i smeten vid TV tower, så det var en mitt i ett "super mall". var hur mycket butiker som helst. Stötte på ett annat svenskt par i barnavdelningen på H&M, som flyttat hit för en vecka sen. Lika snurriga som vi är.
Sedan så fick Peter syn på att dom hade en HOOTERS resturang i mallet, så då bestämde han att dit skulle vi! det är en Amerikansk kedja med deras mat, riktigt bra USA mat. Peter ÄLSKAR deras curly fries ihop med budweiser öl. Barnen rockade loss med servitriserna!


Fredag:
På morgonen så kom det 2 glada kineser och skulle flytta ut våra möbler som vi inte vill ha i lägenheten. Dom var glada, men inte så tekniska. Jag fick till slut hjälpa dom att ta isär grejerna så vi blev av med dom. =) Efter det så kom den andra Ayin, vi tycker att hon känns stabil och bra med barnen. Vi drog iväg till IKEA på eftermiddagen, får att fylla på där dom hade tagit bort möbler. Efter kassan så går man och lämnar vagnarna på ett ställe, så kommer dom imorgon med grejerna, riktigt bra! Blev ett besök i IKEAs svenskavdelning också, för att komplettera upp med grejer som man saknar från sverige. Ett par korv och glass, sen så bar det hem för attt lägga barnen.

Torsdag:
Jobbade först, sedan kom en Ayi på intervju. Skulle även kommer en tjej till, men hon hade fått förhinder. Var lite äldre, men hade bra erfarenheter. Får väl se hur nästa tjej är, hon skulle komma imorgon.

Onsdag.
Jag (Elinor) och barnen var på barnfika hos en norsk familj . Vi var tre svenska familjer, två norska och en tysk. Mycket trevligt och något vi kommer göra varje vecka. Innan vi åkte iväg, så spelade Peter sin Sahara Hotnights skiva som hans föräldrar skickat hit, då blev det så här:


På kvällen åkte vi in till Zunyi Road och och klippte Melker på en hårsalong som hette agito, fick höra om att dom hade bilar, motorcyklar och båt, som Melker fick sitta i och köra. Och att dom utöver det mutade med godis. Funkade så där, blev mordhållning som vanligt. Men det blev väldigt bra till slut, så nu behöver vi inte göra detta på ett tag igen. Vi satt vi kommer tillbaka, och dom log lite och tänkte förmodligen "hoppas inte..."
Efteråt gick vi till en butik som heter CityShop, det var värt et! Där hittade vi Creme Fraiche! utöver det så fanns det även Fiskpinnar, som det stod 8rmb på hyllan på för övrigt, men kostade 100rmb i kassan för 44 pinnar. dyrt för fiskpinnar kan jag tycka, men barnen gillar det ju så...
Efter det så blev det en taxi hemmåt, och melker skulle få sig en hamburgare för att han varit "duktig" i salongen med klippningen, så vi mutade taxichafisen och tog en drive in. funkar fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar